Assassin’s Creed Valhalla dobil prvi igralni napovednik

No, igralni napovednik je malce darežljivo poimenovanje tega, kar nam je založnik Ubisoft serviral na Microsoftovi konferenci Inside Xbox. Dobili smo namreč zelo kratek posnetek, ki ni prikazal nobenega igranja, je pa bila celotna zadeva udejanjena v pogonu, tako da mu lahko tehnično nadenemo naziv “igralni posnetek”.

Ubisoft nas je par ur pred posnetkom razveselil z novico, da to ne bo največji Assassin’s Creed naslov, kar je dobro, saj je zadnji del Odyssey pretiraval s svojo velikostjo. Vikinška igra bo še vedno ogromna, upamo pa, da bodo več napora vložili v raznovrstnost igranja. Iz posnetka lahko vidimo primer plenjenja nekega mesta, za hip pa lahko uzremo tudi oblegovalnega ovna, kar zna pomeniti, da zna biti zavzemanje raznih mest in vasic tokrat bolj napredno kot samo tiho pobijanje vseh stražarjev.

Zdi se tudi, da Valhalla ne bo uporabljal naprednega ray tracing osvetljevanja.

Igra še nima točnega datuma izida – zaenkrat se ve samo to, da bo izšla enkrat proti koncu leta, ko bosta izšli tudi konzoli naslednje generacije.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime