EA naj bi kmalu najavil uradno predelavo Mass Effect iger

Prejšnji mesec smo zabeležili tretji rojstni dan igre Mass Effect Andromeda, ki se je pri kritikih in igralcih odrezala tako slabo, da je založnik EA celotno franšizo postavil na hladno, zraven pa še uganil eno vejo razvijalca Bioware.

Prah od izida se je sedaj končno polegel in vse glasnejše so govorice, da se je Bioware zopet spravil delati na novem delu. Ta naj bi bil za zdaj v še zelo zgodnji fazi razvoja, še letos pa naj bi dobili tudi predelavo prvih treh delov.

EA je v svojem letnem poročilu za investitorje med drugim napovedal HD predelavo ene njihove igre, ki naj bi izšla v letošnjem fiskalnem letu, ki se se zaključi 31. marca 2021.

In ta igra naj ne bi bila samo ena, ampak trilogija Mass Effect iger. Vsaj tako trdi novinar spletne strani VentureBeat, ki je precej dober vir informacij. Veliko ljudi je njegovo trditev celo spregledalo v originalnem članku, zato jo izpostavil na Twitterju, povedal pa je še, da iger za zdaj ne pričakujte na konzoli Nintendo Switch.

Predelava iger Mass Effect je nekako tudi logična. Prvih treh iger denimo sploh ne moremo igrati na konzoli PlayStation 4, še posebej prvi del pa potrebuje nekaj izboljšav. A ne pričakujte popolnih predelav kot je denimo Resident Evil 2 Remake, saj bo EA verjetno samo popravil hrošče in omogočil igranje na sodobnih sistemih z višjimi ločljivostmi in sličicami na sekundo. Če govorice o povsem novem delu držijo, potem je predelava starih naslovov tudi dober način, da med igralci zopet vzbudijo zanimanje za to serijo.

Več bomo verjetno izvedeli na konferenci EA Play, ki se bo odvila 11. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime