Evil Genius je brezplačen na Steamu, vendar ponudba ne bo trajala dolgo

Ste si kdaj želeli igrati igro, kjer nastopate v vlogi negativca, ki želi prevzeti svet? Govorimo o specifičnih zlobnežih, ki jih po navadi najemo v vohunskih filmih tipa James Bond ali komedijah Austin Powers. Običajno so plešasti, v rokah pestujejo mačka in v svoji skriti trdnjavi smrti držijo cel kup priročnih mučilnih naprav za razne špijune.

Če je bil vaš odgovor pritrdilen, potem vedite, da za vas že dolgo obstaja točno takšna igra. Leta 2004 je izšel naslov Evil Genius, ki je sicer malce zamudil norijo okoli komičnih Austin Powers filmov, a je bil vseeno dokaj uspešen, saj je igralcem preprosto manjkalo takšnih iger.

In v bistvu takšnih iger, kjer nastopamo v vlogi negativca, še danes ni ravno na pretek. Vaša naloga je, da zgradite svojo bazo, trenirate osebje in potem svoje najemnike razpošljete po celem svetu. Hkrati morate varovati svojo bazo in se ukvarjati z zoprnimi vohuni, ki vas želijo uničiti. Vaš končni cilje je zgraditi napravo, preko katere boste zasužnjili svet. Muahahaha.

Evil Genius je razvil razvijalec Rebellion, ki trenutno igro ponuja povsem brezplačno. Samo odpravite se na sledečo povezavo, ustvarite Rebellion račun in ga povežite s Steamom in že boste dobili brezplačno kopijo v vašo knjižnico, ki bo vaša ostala za vedno. Akcije ne bo trajala dolgo, zato se splača pohiteti.

Rebellion pa že nekaj časa dela na nadaljevanju Evil Genius 2: World Domination, ki naj bi izšel enkrat letos. Do takrat se lahko poigrate z izvirnikom, razvijalec pa je za nove igralce pripravil nekaj koristnih nasvetov za igranje, ki si jih lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime