Epic Games podarja novo igro, v kateri igrate smrt, za naslednji teden pa nas čaka nek skrivnosten naslov

Navajeni smo že, da vsak teden dobimo novo brezplačno igro iz strani založnika Epic Games, ki poskuša preko teh zastonjskih dobrot na svojo trgovino privleči nove uporabnike.

Vendar pa se je ta teden formula malce spremenila.

Tokratna brezplačna igra se imenuje Death Coming. To je pikslasta ugankarska igra, v kateri nastopamo v vlogi smrti. Naša naloga je, da raznih scenah odkrijemo našo tarčo in uprizorimo njeno smrt, ki mora izgledati kot nesreča. Te smrti so ponavadi smešne, saj lahko na tarčo lahko spustimo ogromnega pajka ali pa snežno kepo, s katero ubijemo celotno hokejsko moštvo. Zadeva se precej zgleduje po filmih Final Destination, kar priznavajo tudi avtorji, saj so to napisali pod opis igre.

Svojo kopijo si lahko prevzamete na naslednji povezavi, a boste za aktivacijo morali omogočiti dvostopenjsko (2FA) zaščito. Kot ponavadi, ko igro enkrat prevzamete v knjižnico, bo vaša ostala za vedno.

Kaj nas čaka naslednji teden?

V četrtek bomo dobili novo brezplačno igro in čeprav Epic takoj razkrije naslov naslednje dobrote, je tokrat ta ostala za zaprtimi vrati. Nas morebiti čaka neko res veliko presenečenje? Ali pa bo Epic od sedaj nove brezplačne igre razkrival na tak način? Več bomo izvedeli čez 6 dni, ko bo odštevalnik pod igro dosegel 0.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime