Novi Pobesneli Max film bo preddel in bo sledil zgodbi Furiose

5 let že mineva, odkar smo dobili odlični film Pobesneli Max: Cesta besa in čeprav je bil film takrat velika uspešnica, se je režiser in ustvarjalec te franšize George Miller grdo skregal z založnikom, ki ga ni želel v celoti izplačati. Sledile so tožbe, po vseh teh letih pa so sodni mlini vendarle odmleli svoje in končno se je lahko začelo delo na nadaljevanju.

To je še v zelo zgodnji fazi in v bistvu niti ni nadaljevanje. Novi izdelek bo namreč služil kot preddel, zgodba pa bo sledila mladi junakinji Furiosi. To je v Cesti besa odlično upodobila igralka Charlize Theron, ki pa je v novem delu ne bomo videli.

Miller se je namreč odločil, da film zahteva mlajšo igralko in čeprav v Hollywoodu postaja popularna tehnologija digitalnega pomlajevanja igralcev, Miller pravi, da še ni dovolj razvita. Povedal je, da je “de-aging” tehnologija že skoraj tu in da je navdušen nad rezultati japonskih ustvarjalcev videoiger, a da je na njej potrebno še nekaj dela. Potem ko smo si ogledali film The Irishman, se moramo z njim strinjati.

Za glavno igralko trenutno potekajo avdicije, šušlja pa se, da naj bi vlogo dobila Anya Taylor-Joy, ki smo jo med drugim videli v grozljivki The VVitch.

Scenarij naj bi bil spisan že med snemanjem Ceste besa, v film pa se bosta vrnila tudi producent Colin Gibson in John Seal, ki je v originalu poskrbel za kinematografijo. Mi samo upamo, da bodo akcijske sekvence posnete spet tako dobro kot prej in da se vrne slavni kitarist z ognjeno kitaro.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime