Tony Hawk’s Pro Skater predelava bo vsebovala realistično postarane skejterje – na voljo tudi prvi igralni posnetek

Ko je založnik Activision napovedal predelavo sedaj že legendarnih skejterščin Tony Hawk’s 1 in 2, verjetno od igričarske množice ni pričakoval tako pozitivnega in navdušujočega odziva. Nenazadnje je bil peti del bolj ali manj velika katastrofa in zdelo se je, da današnja mladež ni več tako navezana na virtualno upogibanje desk s kolesci.

Pošteno so se ušteli, saj je bil odziv ogromen in večinoma samo pozitiven. Activision se verjetno tepe po glavi, da predelave ni spočel že leta nazaj.

Sedaj počasi na plano prihajajo novi detajli in pred kratkim smo dobili povsem nov igralni napovednik, ki je naravnost fantastičen. Moram reči, da me je v igranje prepričalo samo to, da sem slišal stare zvoke deske, tisti zvočni učinki, ko uspešno izpelješ kakšen trik, pa so mi ostali ožigosani v spomin.

Med gledanjem posnetka pa boste opazili še eno zanimivost. Založnik je že potrdil, da se bo vrnila vsa stara zasedba deskarjev, a v videu lahko vidite, da ti izgledajo malce hecno. To je zato, ker je razvijalec znova skeniral vse obraze in v predelavi bomo tako igrali realistično postarane skejterje. Od originala je minilo že 21 let in ob izidu prvega dela je bil znani Tony Hawk star 31 let, danes pa jih šteje že 52. A to ne pomeni, da je svojo desko postavil na klin, saj zna tudi pri svojih 50-ih pokazati kakšen trik mlajši generaciji.

Vsekakor bo malce čudno gledati postarane heroje kot so Tony Hawk, Andrew Reynolds, Geoff Rowley, Elissa Steamer, Chad Muska in Steva Caballero v povsem novi igri in nekako imamo občutek, da bo zadeva izbirna ter da bomo lahko izbirali med mlajšimi in starejšimi verzijami.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 predelavi bomo lahko igrali od 4. septembra dalje, na PC-ju samo na Epic Games trgovini.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime