Epic Games drži ogromno razprodajo

Založnik Epic Games je s svojim razdajanjem brezplačnih kopij igre GTA 5 sam sebi nabral ogromno pozitivne reklame, a hkrati si je tudi malce škodoval. Njihova radodarnost je namreč zasenčila njihovo veliko razprodajo Epic Mega Sale, ki je bila popolnoma spregledana.

Odkrito povedano, smo razprodajo spregledali tudi mi, kar je velika škoda, saj nudi ogromne popuste tudi za tiste največje igre. Poleg tega dobite za vsak nakup igre, ki stane vsaj 15 €, dodaten bon za 10 €, ki ga lahko porabite pri naslednjem nakupu. Prvi bon dobite vsi, ki se prijavite na njihovo stran, tako da lahko praktično vsakemu popustu odbijete dodatnih 10 €.

V praksi to pomeni, da je denimo Borderlands 3 znižan za 50 % na 29,99 €, temu dodate še 10 € svojega popusta in dobite ceno 19,99 €. Ko je nakup mimo, dobite nov bon za 10 € in nakupovalna mrzlica se lahko nadaljuje.

Poglejmo si nekaj najbolj zanimivih iger, ki si ob teh cenah vsekakor zaslužijo vašo pozornost:

Razprodaja bo trajala vse do 11. junija, poln seznam popustov pa si lahko ogledate preko sledeče povezave. Mimogrede, za zdaj ne kupujte iger Civilization 6, Ark: Survival Evolved in Borderlands: The Handsome Collection, saj naj bi te igre v naslednjih tednih dobili brezplačno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime