Odlični Civilization 6 lahko sedaj pridobite povsem brezplačno

Včeraj se je iztekel še zadnji dan, ko ste igralci lahko prevzeli svojo brezplačno kopijo igre GTA 5. Epicovi strežniki bodo sedaj lahko malce lažje zadihali, a ne za dolgo. Pred nekaj dnevi smo pisali o tem, da bo založnik skozi maj ponudil še tri odlične naslove in čeprav so bile to sprva samo nepotrjene govorice, so se sedaj izkazale za resnične.

Nova brezplačna igra, ki vas čaka za prevzem je odlična potezna strategija Civilization 6. Igra je danes stara tri leta, a jo razvijalec Firaxis pridno podpira in ji dodaja novo vsebino preko posodobitev ali DLC-jev.

Na naslednji povezavi lahko prevzamete svojo brezplačno kopijo, zraven pa si lahko ogledate še razne dodatke. Zanimiva je nadgradnja na Platinum Edition je znižana za polovico, z njo pa boste pridobili 6 novih civilizacij ter dva dodatka Rise and Fall ter Gathering Storm.

Ponudba se izteče 28. maja, takrat pa bomo v roke dobili brezplačno kopije zbirke Borderlands: The Handsome Collection.

Mimogrede, Epic še vedno gosti široko akcijo, med katero lahko najdete cel kup znižanih iger. Seznam najbolj zanimivih trenutno znižanih iger vas čaka tukaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!