To poletje si bomo lahko v Fortnitu gledali celovečerni film režiserja Christopherja Nolana

Fortnite že dolgo velja kot odlično orodje za promocijo filmskih ali pa glasbenih izdelkov. To smo nazadnje spoznali, ko si je virtualni koncert raperja Travisa Scotta ogledala številčno rekordna publika, a že prej je Fortnite redno serviral takšne ekskluzivne dogodke, ki si jih je bilo moč ogledati samo enkrat.

Spomnimo se, da je bilo eno sceno iz novega Star Wars filma moč videti samo v Fortnitu. Tudi tisti, ki so šli film ogledat v prava kina, so bili določene scene prikrajšani, samo zato, ker niso pač igralci Fortnita. Kar je precej trapasto, a številke gledalcev govorijo svoje.

Nekaj dni nazaj smo lahko v igri ogledali novi napovednik za film Tenet, ta pa bo pod režisersko taktirko Christopherja Nolana našel pot v kinih v sredini julija. Nolan pa ne bo s Fortnitom zaključil samo z enim napovednikom, saj si bomo lahko poleti v igri ogledali en čisto pravi celovečerec. Kateri film je to, za zdaj ostaja skrivnost, novico o predvajanju pa je na Twitterju najavil Geoff Keighley, ki ga med drugim poznamo kot organizatorja dogodka Summer Game Fest in velja za legitimen vir.

Nolan se je podpisal pod nekaj odličnih filmov, med njimi tudi pod trilogijo Batman filmov The Dark Knight. Epic in lastnik licence DC sta v preteklosti že sodelovala pri praznovanju Batmanove 80. obletnice in pri promociji filma Birds of Prey, tako da zna biti predvajanje filma o človeku netopirju naslednji logični korak.

Seveda ostaja vprašanje, kako uživantsko je lahko gledanje filma, medtem ko okoli tebe skačejo drugi igralci in ti motijo izkušnjo, a po drugi strani so kina že dolgo zaprta in nekateri ljudje pogrešajo skupinski ogled kakšnega filma.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime