The Elder Scrolls Online izdal novo razširitev Greymoor – uvodna sekvenca poustvari slavni intro Skyrima

Če morda iščete nov MMO, a bi radi uživali v bolj modernih pritiklinah, kot je denimo aktiven boj, kjer za zamahovanje morate dejansko prožiti pravočasno udarce in ne samo klikati po veščinah, potem se vam morda splača pogledati The Elder Scrolls Online.

Igra danes šteje že 6 let in kljub nekoliko nerodnemu izidu, je razvijalcu preko rednih posodobitev in izdajanja razširitev igro uspelo pripeljati do stanja, kjer jo je danes pravo veselje igrati.

Nekaj dni nazaj je izšla povsem nova razširitev Greymoor, ki nas spet, po vseh teh letih vrne v zamrznjeno pokrajino Skyrima. Veliko igralcev se je pred izidom spraševalo, kakšna bo tista uvodna sekvenca, preko katere bomo igralci stopili v nov svet in spodaj si lahko ogledate rezultat.

Razvijalci so se malce pošalili in v igri poustvarili tisto slavno sekvenco, ki je krasila začetek Skyrima. Vsi se spomnimo tiste vožnje na kočiji in ta del igre je skozi leta postal tako slaven, da je še danes reden spremljevalec igričarskih memov.

Razvijalec ZeniMax Online Studios pa je imel pri lansiranju nove razširitve kar nekaj problemov. Kot je v navadi pri novi vsebini za MMO-je, strežniki niso zdržali navala ljudi. Ti so morali biti popravljeni in igralci dolgo časa niso mogli vstopiti v igro. Čeprav naj bi popravila trajala samo eno uro, se je zadeva zavlekla v več njih in njihovi oboževalci seveda niso bili ravno veseli. Zdaj je zadeva popravljena in že se je začelo veselo sankanje v Skyrim pokrajini.

Igralci pa nove okolice ne boste raziskovali med drevesnimi krošnjami in mesti, ampak se boste spustili tudi v podzemlje, kjer vas čaka ogromno podzemno mesto Blackreach. Skyrim so namreč napadli vampirji in naša naloga bo, da to grožnjo čim prej odpravimo.

Greymoor je za zdaj na voljo samo na PC in Mac platformah, PlayStation 4 in Xbox One igralci pa boste morali počakati do 9. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime