Trgovina GOG zagnala poletno razprodajo, poleg znižanj sta tu še nova demota za igri System Shock in Desperados 3

Trgovina GOG res morda ne bo nikoli dosegla prometa, ki ga ustvarja Steam in čeprav se morda lastnik platforme CD Projekt zaradi tega ne obremenjuje pretirano, je to vseeno na moč nepravično. Trgovina namreč vsebuje ogromno zanimivih funkcij, nedolgo nazaj pa smo dobili tudi prenovljen zaganjalnik Galaxy 2.0. Poleg vsi naslovi na njihovi platformi ne vsebujejo nobene protipiratske zaščite, tako da lahko samo zaženete izvršno datoteko in igrate, šokantno, enoigralske igre brez povezave na internet.

GOG trenutno gosti tudi obsežno razprodajo, v kateri je posekal cene več kot 3.000 različnim igram. Zadeva bo pošteno navdušila vse RPG navdušence, saj GOG vsebuje ogromen katalog RPG iger – mnogo med njimi je bilo še dodatno posodobljenih, da delujejo na sodobnih sistemih brez zatikanja ali rušenj.

Znižanih iger je seveda preveč za ta članek, zato si lahko polni seznam ogledate na naslednji povezavi, spodaj pa izpostavljamo najbolj zanimive.

Poleg znižanj so na platformo prispeli tudi demoti za nekatere prihajajoče naslove in teh trenutno ne morete dobiti nikjer drugje. Tako lahko za pokušino naložite preizkusni inačici iger Desperados 3 in System Shock predelave, ne smemo pa pozabiti tudi na Destroy All Humans! prenovo.

Popusti bodo trajali vse do 15. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime