Sony vas vabi, da si 4. junija od bližje ogledate PlayStation 5 na prav posebni konferenci “Future of Gaming”

Nemara se spomnite, da smo par dni nazaj objavili govorico o prihajajočem Sony dogodku, ki naj bi pobližje predstavil konzolo PlayStation 5? Kot ponavadi se tudi tokrat nismo zmotili, zato nam lahko brez slabe vesti stisnete visoko petko.

Sony je namreč uradno najavil dogodek Future of Gaming, ki se bo odvil 4. junija, k ogledu pa so vabljeni vsi, ki jih zanima prihodnost PlayStation znamke. Konferenca naj bi trajala več kot eno uro, v predstavitvi pa bodo različni razvijalci pokazali, kakšne vse izdelke so pacali zadnjih nekaj let in kaj nas vse čaka na konzoli PlayStation 5. Sony opozarja, da ni nujno, da bodo vse prikazane igre izšle skladno z izidom konzole, ampak da bomo dobili vpogled v to, kaj vse nam prinaša naslednja generacija konzol.

Seveda so se takoj začela pojavljati ugibanja o tem, kaj vse bomo videli. Dogodek je več kot očitno usmerjen v igre, tako da se sumi, da še vedno ne bomo videli fizično obliko konzole, saj zna to presenečenje Sony prihraniti za kakšen sledeči dogodek. Prav tako ne pričakujte razodetja glede cene, a zadnji podatki kažejo na to, da bo PlayStation 5 precej draga konzola.

Pa igre? Za zdaj lahko samo ugibamo, a nedavna predelava Horizon Zero Dawn za PC zna namigovati na to, da bomo kmalu videli nadaljevanje, za novi God of War pa bi prav tako lahko videli vsaj dražilnik.

Prenos v živo si boste lahko ogledali preko uradnega YouTube ali Twitch kanala, zabava pa se bo začela 4. junija ob 22.00.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime