Bomo 3. junija končno videli fizično obliko konzole PlayStation 5?

Na spletu je več različnih virov izjavilo, da naj bi Sony za 3. junij pripravljal nekaj večjega v povezavi s konzolo PlayStation 5.

Uradnega za zdaj še ni nič, vendar pa so viri precej verodostojni. Zadevo je najprej javno najavil priznani novinar Jason Schreier, ki je nedavno zapustil spletno stran Kotaku in si sedaj kruh služi pri Bloombergu. V svojem članku je zapisal, da naj bi se Sony pripravljal za nov virtualni dogodek, ki ga bomo doživeli nekje v začetku naslednjega meseca. Čeprav se za zdaj omenja datum 3. junij, so stvari še v dogovorih, zato se znajo stvari še spremeniti. Sony naj bi v sledečih tednih in mesecih do izida konzole spočel še več takšnih digitalnih predstavitev.

Novico je nato potrdil tudi Jeff Grubb, ki dela pri spletni strani VentureBeat. Tudi on je iz nekega dobrega vira slišal ta datum, povedal pa je še, da na predstavitvi Sony ne bo povedal ničesar glede cene. Podjetje bo do tega dogodka pristopilo previdno, saj se zaveda slabe reklame, ki si jo je naredil Microsoft pri svoji najavi Xbox Series X iger.

Tako Microsoft kot Sony sta se začela pripravljati na zagon oglaševalske kampanje glede njunih konzol naslednje generacije. Microsoft je do sedaj pokazal precej več, saj smo že videli končno konzolo ter celo nekatere igre, a po drugi strani nas ni z ničimer zares navdušil. Sony se drži bolj nazaj, saj so za zdaj prikazali samo novi kontroler DualSense, medtem ko fizična oblika konzole PlayStation 5 in igre zanjo ostajajo zavite v skrivnost.

Upamo, da 3. junija končno vidimo zadevo v polnem sijaju, še bolj pa si želimo, da se bodo govorice glede omejene zaloge in višje cene izkazale za neresnične.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime