Diablo 4 dobil “nov” igralni posnetek

Ko je Blizzard lani novembra uradno najavil igro Diablo 4, bi bolj težko našel kakšnega pristaša akcijskih RPG-jev, ki nad prikazanim ne bi bil navdušen. Žal pa je nato razvijalec izjavil kruto realnost: Diablo IV je še daleč od dokončanega, tako da bo preteklo še precej vode, preden bo na voljo za igranje.

Skladno s tem so tudi povedali, da kar nekaj časa ne bomo dobili nobenih novih slik ali posnetkov iz igre, saj je razvojna ekipa osredotočena na izdelavo projekta. Vseeno pa je včeraj YouTube kanal Gameplay PS prikazal “nov” igralni video, ki prikaže nekaj razkosavanja glav iz strani jeznega barbara.

“Nov” dajemo pod narekovaje, saj je posnetek vzet iz naloge A Light in the Dark, ki smo jo že videli lani novembra, ko je podoben posnetek predstavila spletna stran GameInformer. Zdi se, da je ta novi video vzet iz bolj posodobljene različice igre, tako da znate tudi tisti, ki ste to nalogo že videli, izluščiti kakšno dodatno podrobnost.

Kot je razvidno iz posnetka, bo Diablo 4 precej bolj temen in mrakoben od svojega predhodnika. Zanimivo je videti, kako pri prehajanju med območji prejmemo kratko vmesno sekvenco in res upamo, da se te ne bodo kmalu začele ponavljati.

Diablo 4 bo vedno zahteval internetno povezavo in brez nje, tako kot predhodnika, igre ne bomo mogli igrati. Prav tako je razvijalec že potrdil mikrotransakcije, četrti del pa bo tekel na povsem novem pogonu.

Kot rečeno, izid je še neznanka, tako da morda kaj novih informacij dobimo naslednje leto, saj je letošnji Blizzcon že bil odpovedan.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime