Ta YouTube kanal bi znal po številu naročnikov kmalu prehiteti tako PewDiePie kot tudi T-Series kanal

Leto 2019 je držalo napeto bitko na področju YouTube naročnikov. Šved Felix ‘PewDiePie’ Kjellberg je dolge mesece izmenjaval udarce z indijskim kanalom T-Series, vsak od njiju pa si je želel zasesti prvo mesto in prvi doseči številko 100 milijonov naročnikov. Na koncu je zmagal T-Series, a to niti ni bilo pomembno, saj je bila pomembna zabava, ki jo je simpatični Šved vsekakor pričaral vsem svojim sledilcem.

T-Series je trenutno trdno zasidran na prvem mestu, medtem ko je PewDiePie drugi (no tehnično je četrti, ampak YouTubovih lastnih storitev ni pošteno šteti na lestvici), a na obzorju se riše nov, hitro bližajoči zasledovalec.

pewdiepie

To je kanal Cocomelon, ki v zadnjih mesecih beleži hudo rast naročnikov. Gre za otroški kanal, ki ustvarja samo posnetke, ki so namenjeni mlajši publiki. Cocomelon ima seznam dokaj preprosto oblikovanih 3D karakterjev, ti pa nato pojejo različne pesmi. Posnetki so simpatični in hudo zanimivi za otročad, tako da je kanal do sedaj nabral že 84 milijonov naročnikov in te številke gredo hitro navzgor. V zadnjem mesecu je kanal nabral 3,6 milijonov novih sledilcev, po ogledih pa zaostaja samo še za T-Series kanalom.

Novega izzivalca si je v zadnjem posnetku ogledal tudi PewDiePie, ki je bil nad rastjo kanala hudo presenečen. Pošalil se je, da bi bilo morda pametno, da bi združila moči s T-Series kanalom in skupaj ustavila bližajočo se grožnjo, ki bi znala v naslednjih 14 mesecih prehiteti tako Šveda kot tudi Indijca in se usidrati na prvo mesto.

PewDiePie je te dni manj obremenjen s takšnimi stvarmi kot v preteklosti. Z YouTubom je podpisal ekskluzivno pogodbo za ustvarjanje vsebine, njegov kanal pa še vedno mesečno pridobiva nove sledilce, tako da bo izgubi drugega mesta trpel samo njegov ponos, denarnica pa bo ostala enako zdrava.

Seveda obstaja že prenos v živo, ki spremlja trenutni porast naročnikov na PewDiePie in Cocomelon kanalih in če res nimate za početi ničesar bolj pametnega, si lahko to primerjavo ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime