Valorant izšel iz bete in pridobil novo mapo, igralni način ter novega agenta

Po nekajmesečnem beta testiranju je nova igra razvijalca Riot končno izšla v polni verziji in sedaj si lahko Valorant sname prav vsak, ki se odpravi na sledečo povezavo, si ustvari račun in začne igranje. Igra je navsezadnje brezplačna in, če ste ljubitelj večigralske akcije, se vam zadevo zdaj vsaj splača preizkusiti, za razliko od bete testiranja, pa razvijalec vašega napredka ne bo več nikoli pobrisal.

Različica 1.0 je s sabo prinesla povsem novo agentko Reyno o kateri smo že pisali ter tudi povsem novo mapo Ascent. Ta nas bo preselila v Italijo in posebnost te mape je velik odprt prostor na sredini, ki omogoča veliko fleksibilnosti in hitrega premikanja. Igralci bodo lahko pokazali vse svoje veščine, štela pa bo predvsem natančnost, saj je tu skrivanja malce manj.

Dobili smo tudi nov igralni način Spike Rush, ki pa je za zdaj še v beta testiranju. Gre za pohitreno igranje, kjer je manj rund, saj je zmagovalna ekipa tista, ki v sedmih tekmah drži boljši rezultat.

Lestvice za zdaj še ni, a Riot obljublja, da tekmovalni način prihaja kmalu. Razvijalec namreč želi najprej čimveč narediti na optimizaciji in uravnoteženju agentov, šele potem pa se bo začelo organiziranje večjih turnirjev in nabiranje činov na lestvici.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime