Gwent dobiva novo razširitev, v kateri bo glavno vlogo igral naš stari znanec iz The Witcher 3

Kvartopirska igra Gwent bo konec tega meseca dobila povsem novo razširitev Master Mirror, v njej pa bo glavno vlogo igral naš stari znanec Gaunter O’Dimm. Tega smo spoznali v igri The Witcher 3, gre pa za starodavno bitje izredne moči, za katero v prejšnji igri dolgo nismo vedeli, ali je naš zaveznik ali pa naš nasprotnik.

Novi dodatek bo poleg Gaunterja prinesel kar 70 novih kart, seveda pa se bodo te razdelile med različne frakcije. Ena večjih zanimivosti bodo nove karte, ki se bodo razvijale med rundami igre. Takšnih naj bi bilo 6 kart, te pa bodo z vsako rundo lahko postale močnejše in bolj uničujoče.

Čakajo nas tudi nove igralne mehanike, ki bodo malce predrugačile pristop do igranja. Devotion bo denimo dvignil statistike karte, če je vaš kupček sestavljen samo iz podob določen frakcije ali pa Veil, ki prepreči statuse kot je “Bleeding”, a po drugi strani prepreči dvig “Vitality” statistike.

Za razliko od Hearthstona, bo nova razširitev povsem brezplačna, dobra novica pa je tudi to, da izšla za vse platforme ob istem času. Gwent je pred kratkim namreč izšel tudi na Steamu in pametnih telefonih in igralci bodo veseli, da bodo lahko vsi naenkrat začeli igranje novega dodatka – še posebej zato, ker igra podpira navzkrižno igranje med platformami.

Master Mirror nas bo pričakal 30. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime