Sony gosti ogromno razprodajo PlayStation 4 iger

Čas je, da tudi PlayStation igralci dobijo kakšne popuste. PC-jaši so v tem pogledu postali že kar razvajeni, še posebej, če v zakup vzamemo Epic Games trgovino, ki ob svoji razprodaji ponuja kupone za 10 €, zraven pa še vsake toliko podeli igre povsem brezplačno.

Sony trenutno gosti večjo razprodajo imenovano Days of Play in cel kup iger je utrpel znatno znižanje svojih cen. Treba se je sicer zavedati, da so igre na PlayStation 4 v primerjavi s PC-jem tudi dražje, saj največji naslovi ne stanejo samo 60 € ampak kar 70 € ali celo več. Tako kakšen -50 % popust kot je denimo za Jedi: Fallen Order ne izpade tako impresivno kot na računalnikih.

Seznam znižanj je prevelik, da bi jih lahko vse spisali v tem članku, zato smo se raje osredotočili samo na tiste najbolj kvalitetne in najbolj zanimive.

Poln seznam popustov si lahko ogledate na sledeči povezavi, akcijskih popustov pa bo konec 18. junija.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!