EA uradno najavil nov Skate naslov

Igralci že 10 let prosijo založnika EA, da vendarle spočne nov del skejterske serije, ki se imenuje preprosto Skate. Zadnji del smo dobili leta 2010, založnik pa je na včerajšnji konferenci EA Play ob zaključku potrdil, da uradno delajo na novem delu.

Pred kamere je stopil kreativni direktor Cuz Parry, ki je povedal, da so slišali prošnje igralcev in da je razvoj nove igre tudi uradno potrjen. Ali se bo ta imenovala Skate 4 ali pa bo založnik na novo zagnal serijo, trenutno še ni znano.

To pa je tudi vse, kar trenutno vemo o tej igri. Očitno je, da se rolanje na lesenih deskah po dolgoletnem premoru spet vrača v virtualne vode. Morda je EA dal zeleno luč nadaljevanju ravno zaradi ogromnega pozitivnega odziva, ki sta jih doživeli nedavno napovedani predelavi prvih dveh Tony Hawk’s iger?

Če se vam ne da čakati na vse te napovedane igre, imate na voljo še eno možnost. Gre za igro Session, ki je trenutno v fazi Zgodnjega dostopa, a je že igralna na Steamu. To je skejterska igra, ki stavi predvsem na realizem in trenutno nosi visoke ocene. Za 19,99 € boste dobili precej zabave, tako da se splača ogledati vsaj spodnji napovednik, ki je poln nostalgije iz 90-ih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime