Leto 2020 je rešeno – Belle Delphine je zopet med nami!

Leto 2020 je bilo precej brezupno. Od smrti NBA zvezdnika Kobe Bryanta smo se preselili v karanteno, pri Američanih pa je završalo rasno nemirje, ki se še dolgo ne bo pomirilo. A ne bojte se dragi internetni prijatelji, saj se je pojavila luč na koncu tunela. Ta luč vam želi za visoko ceno prodati kozarec kopalne vode, a dandanes smo veseli vsake pozitivne novice.

Govorimo seveda o Belle Delphine, ki si je na naši strani prislužila naslov “Najbolj opisane influencerke”. Za zmago tega naslova se ji ni bilo potrebno preveč pretegniti, saj je ena redkih vplivnic, za katere se mi sploh da pretegniti prste na tipkovnici.

Belle Delphine, čigar pravo ime je Mary-Belle Kirschner, je v oči igralcev stopila predvsem zaradi svoje odmevne poteze, ko je za 30 $ po komadu prodajala kozarce vode, ki je bila vzeta iz njene kopeli. Ne samo, da so ljudje to zadevo kupili, celo razprodala jo je. Na Instagramu je pridobila milijone sledilcev, a nenadoma punca začela izginjati iz javnosti.

Instagram ji je zaradi spornih seksualnih slik ukinil račun, Belle pa je avgusta lani še povedala, da se je zastrupila s hrano in nato povsem izginila. Njen Patreon račun, ki ji je prinašal mesečno ogromne kupe denarja, je potihnil in dolgo je vladala popolna tišina. Belle se je zopet pojavila oktobra, ko je izjavila, da je bila aretirana in nato zopet poniknila.

Od nje ni bilo slišati niti besede, včeraj pa se je na njenem YouTube računu nenadoma pojavil nov posnetek. Gre za rap pesem “I’M BACK”, ki je nekakšna različica 6ix9inenovega komada “Gooba”. Belle v videu napove svojo vrnitev in zraven pridno opleta z zadnjico ter poskuša rapati, čeprav ji to ne gre najbolje od rok. V bistvu celoten komad nima prevelikega smisla, tako da ne iščite kakšnih globljih pomenov, ampak se samo zabavajte ob trapastem posnetku.

Punca je svoje sledilce označila za “Simpe” in te povabila, da ji sledijo na njeni novi strani, kjer boste za poredne fotografije morali odšteti 35 $. Skladno s tem je odprla nov Instagramov račun, a ta je bil že izbrisan, saj je očitno zopet prekršila njihov pravilnik.

Belle Delphine imam rad, ker se punca točno zaveda, zakaj je na internetu in kako učinkovito prislužiti denarce. Na Patreonu ni objavila ničesar skoraj eno leto in še zmeraj tam drži več kot 1000 sledilcev, za spletno stran ladbible spočela intervju, ki je razložil njeno odsotnost.

Pred letom in pol je na splet ušel njen domači naslov in to se je nato pojavilo na zloglasni strani 4Chan. Tam so neki zelo čudni ljudje preko njenih fotografij, kjer je bilo v ozadju videno okno in s pomočjo Googlovih zemljevidov izsledili njen točni naslov. Belle je nato na internetu videla slike neznancev, kako se sredi noči slikajo pred njeno hišo in proti njenem oknu kažejo iztegnjen sredinec. Nekdo ji je celo postavil znak pred hišo, na katerem je bilo napisano “Plačaj davke”. Najbolj pa jo je prestrašil sam internet. Tam so se namreč pojavile slike umrle najstnice Biance Devins in pod slikami se je pojavil komentar “Belle Delphine je naslednja”, ki je imel več kot 1000 všečkov.

Belle se je odpravila na policijo, njeno hišo pa so odstranili iz Googlovih zemljevidov. Vse je bilo tako pripravljeno na njeno vrnitev in to je želela prikazati s posebnim skokom v bazen iz strehe, a kot vidite po spodnji sliki, se zadeva ni obnesla.

Hitra računica pravi, da ima na OnlyFans strani okoli 800 sledilcev, kar pomeni, da je v enem dnevu zaslužila okoli 25k dolarjev (stran si verjetno vzame nekaj provizije), k temu pa lahko prištejete še donacije iz Patreona in denarce iz YouTube posnetka, ki je v enem dnevu dobil več kot 2 milijona ogledov. Vrnitev je bila tako na koncu več kot uspešna.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime