The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Ultimate grafična modifikacija dobila nov napovednik

Verjetno te dni že močno pogrešate kakšno pošteno RPG izkušnjo in za to vas prav nihče ne krivi. Zaradi prestavitve izidov in splošnega pomanjkanja že dolgo nismo v roke prejeli kakšnega poštenega igranja vlog, zato nam ne ostane drugega, kot pa da se vrnemo na že preigrane naslove.

Razvijalec CDPR je prestavil Cyberpunk 2077 na november, a njihova prejšnja uspešnica The Witcher 3 je že dolgo med nami in ima tudi nekaj pridnih izdelovalcev modifikacij. Eden od njih sliši na ime Halk Hogan, njegova modifikacija The Witcher 3 HD Reworked Project Ultimate pa je v izdelavi že dolga leta, modder pa vmes pridno izdaja nove verzije.

Ni preteklo veliko vode od izdaje 11.0 različice te modifikacije, že se razvijalec pripravlja na izid 12.0 verzije, ki bo obnovila še tiste neobdelane grafične teksture. Posebnost te modifikacije je to, da je izjemno dobro optimizirana, tako da ob uporabi praktično ne boste čutili udarca pri sličicah na sekundo. Poleg tega avtor poskuša ostati čim bolj veren originalni viziji razvijalca, tako da so teksture dobile na ločljivosti, a niso izgubile izvirne podobe.

The Witcher je sicer še danes čudovita igra, a na nekaterih mestih se lahko opazi zamegljene teksture in ravno te stvari poskuša odpraviti ta modifikacija. Verzija 12.0 še nima datuma izida, do takrat pa se lahko poigrate s prejšnjo različico.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime