Vampire: The Masquerade – Swansong dobil nov napovednik

Morda sploh niste vedeli, da je poleg igre Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 v nastajanju še ena vampirska igra, ki je podnaslovljena Swansong. Ta je bila najavljena že lani, vendar je pač Bloodlines tako veliko ime, da so igralci na to ločeno izkušnjo kar malce pozabili.

Vendar Swansong kljub temu napreduje v razvoju in včeraj smo dobili nov zanimiv napovednik, ki je sicer lep za ogled, a česa konkretnega ne prikaže.

Vemo, da na igri dela razvijalec Big Bad Wolf, ki ima pod pasom zanimivo avanturo The Council. Ta je po igranju spominjala na Telltelove avanture, kar pomeni nekaj sprehajanja, klikanja po predmetih in veliko pogovarjanja in na podobno vižo bo igral tudi Swansong.

Mesto dogajanja bo tokrat Boston, tam pa bo poskušal klan Camarilla zopet splezati na oblast. Na začetku nam bo ponujena izbira treh različnih karakterjev, vsak od njih pa bo imel posebne sposobnosti. Naša naloga bo, da raziščemo, kdo je ukazal napad na našo utrdbo, vse to pa bomo počeli skozi kopico izbir dialogov in odločitev. Vsaka od njih bo nosila svoje posledice, tako da lahko pričakujemo precej razvejano izkušnjo, ki bo ponujala več preigravanj.

Razvijalec izpostavlja zgodbo, saj se bomo ves čas počutili, kot da igramo pošast in ne človeka, tako da bomo bolj težko na koncu izpadli prava dobričina. Vsekakor zanimiv pristop, ki upamo, da se jim posreči.

Ali bo iz te moke kaj kvalitetnega kruha bomo izvedeli šele enkrat v 2021, ko bo igra izšla za vse platforme, na PC-ju pa jo boste lahko pognali samo preko Epic Games trgovine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime