Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je lani vse svoje izide iger zamaknil za kar nekaj mesecev, nas čaka ogromno novih posnetkov in informacij glede iger, kot so Wathc Dogs Legion, Skull & Bones ter seveda Assassin’s Creed Valhalla.

A Ubisoft je že nekaj časa nazaj spočel prav svoj naročniški servis, imenovan Uplay+. Na tega smo kar malce pozabili, saj je v tem pogledu veliko močnejši Microsoft, ki preko Gamepassa ponuja celo paleto raznih iger, ki prihajajo tudi iz drugih založniških hiš. V primerjavi s tem se zdi Uplay+ precej ubožen, saj v zameno za 14,99 € ponuja samo igre, katere je založil Ubisoft sam.

Vendar pa kljub temu zbirka ni majhna in podjetni Francoz je skozi vsa leta obstoja poskrbel za ogromno različnih naslovov. Na Uplay+ vas tako čaka več kot 100 iger in med njimi se nahajajo tako njihove starejše kot tudi najnovejše igre. Zabavate se lahko ob igrah kot so Assassin’s Creed Odyssey, The Division 2, Rainbow Six Siege, Rayman Origins, Splinter Cell Blacklist in Ghost Recon Breakpoint. Seznam je seveda prevelik, da bi ga v celoti popisali tukaj, zato se za pregled odpravite na uradno stran.

In sedaj lahko ta servis in vse te igre za en teden preizkusite povsem brezplačno. Ubisoft je namreč za Uplay+ omogočil brezplačni preizkus, ki bo potekal med 7. in 27. julijem. Za sodelovanje boste potrebovali kreditno kartico, saj ta služi za preverjanje legitimnosti računa. Odpravite se na naslednjo povezavo in si aktivirajte naročnino, to pa lahko nato takoj prekličete in še vedno vam bo omogočeno brezplačno 7-dnevno igranje njihovih iger. Če boste naročnino pozabili preklicati ali pa vam bo zadeva celo všeč, vam bo Ubisoft po preteku sedmih dni zaračunal 14,99, to pa vam bo omogočilo mesečni dostop do njihovih naslovov.

Založnik želi preko te poteze več kot očitno vzbuditi zanimanje za svoj dogodek Ubisoft Forward, ki bo gledalcem prinesel tudi brezplačno kopijo igre Watch Dogs 2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime