Tropico 6 lahko do ponedeljka igrate povsem brezplačno

O seriji Tropico ne vem praktično ničesar, saj do sedaj nisem preizkusil niti enega dela. Takšne menedžerske igre, kjer moraš skrbeti za svoje prebivalce in za razvoj ekonomije preprosto niso po mojem okusu, a zavedam se, da nekateri igralci ta žanr naravnost obožujejo.

In prav takšni boste veseli novice, da je Tropico 6 trenutno povsem brezplačen za igranje na Steamu. Za aktivacijo preprosto kliknete gumb Play Game in igra se vam bo pojavila v knjižnici in veselo lahko začnete prenašati gigabajte podatkov.

Tropico 6 vas postavi v vlogo diktatorja, ki mora nadzorovati več otokov in poskrbeti, da si nabere čimveč denarja ter da ljudem poklini ravno dovolj dobrot, da se narod ne upre in da se ne znajde pred strelnim vodom. Igra je originalno izšla pred dobrim letom, razvijalec pa je od takrat spočel kar nekaj DLC-jev, ki igranju dodajo novosti, kot je denimo sistem korupcije.

Igro boste lahko brezplačno preizkušali do ponedeljka, vmes pa bo tudi znižana za 40 % na 29,99 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!