Serious Sam 4 dobil nov igralni posnetek

Hrvaški Croteam nam bo kmalu poskušal dokazati, da je v letu 2020 še vedno prostor za njihovega junaka z imenom Serious Sam, ki je nazadnje na naših ekranih nastopil s svojim tretjim delom leta 2011.

Uradna najava dela na četrtem delu je bila spočeta že nekaj časa nazaj, pred nekaj dnevi pa se je odvila konferenca založnika Devolver Digital, ki si tudi lasti hrvaškega razvijalca.

Predstavitev njihovih iger je vključevala tudi novi napovednik, ki prikaže Samota kot kapetana vesoljske ladje The Surveyor. Naš junak nato stopi na zelo nasilen planet, kjer vas bodo na vsakem koraku naskakovali razni monstrumi, na nas pa bo, da jih s pomočjo raznovrstnih orožij spremenimo v pašteto.

Napovednik prikaže cel kup že znanih sovražnikov iz prejšnjih delov ter nekaj orožij, ki jih rpav tako poznamo že od prej. Igra torej formule ne misli pretirano spreminjati, a novosti vseeno bodo. Croteam je še posebej ponosen na svoj Legion sistem pogona, ki bo omogočil, da se bo na bojišču naenkrat izrisalo tisoče sovražnikov.

Osebno bi se bolj veselil napovedi drugega dela odlične igre The Talos Principle, ki jo je prav tako izdelal Croteam, a se bom moral zadovoljiti s Serious Sam 4, ki ga bomo lahko preigravali od avgusta dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime