Gamer punca Belle Delphine v nekaj urah razprodala vse kondome, ki stanejo 10 $ po komadu

Belle Delphine, ki jo poznamo pod vzdevkom “kraljica simpov”, se je po nedavni enoletni odsotnosti odmevno vrnila na sceno preko videospota, preko katerega je najavila tudi svoj novi OnlyFans račun. Nanj se je zgrnilo tisoče potrebnežev, ki lahko za mesečno naročnino 35 $ vidijo Belle v pomanjkljivih oblekah.

Tik Tok zvezdnica je v gaming vodah zaslovela predvsem zaradi svoje sporne poteze, ko je potrebnežem zaračunavala visoke cene za kozarčke vode iz njene kopeli. Ne da so se našli norci, ki so zadevo celo kupili, povpraševanje je bilo tako veliko, da je podjetna punca razprodala celotno zalogo v samo nekaj urah. Mimogrede, nek junak je kupil njen kozarček in se ga spravil testirat in v njem ni bilo nobenega sledu človeškega DNA-ja. Tako da se sumi, da je Belle samo zmešala nekaj vode s šamponom in to poslala vsem svojim strankam.

A oboževalci se s tem ne obremenjujejo in vse njene navdušence je včeraj razveselil njen novi video, ki je domiselno imenovan “eat my ass”. Posnetek vsebuje veliko miganja z ritjo, zanič petja in smešnih kotov kamere. A komad niti ni toliko pomemben, saj je bolj pomembna odjavna špica pesmi, v kateri je Belle napovedala novo serijo kondomov za vse potrebne igralce. Zraven je seveda še napisano, da lahko na njenem OnlyFans računu vidijo necenzurirano verzijo posnetka, kar seveda ni res. Belle se namreč zaveda, da bo takoj, ko bo pokazala svojo češpljo, njena vrednost globoko padla. Celoten zaslužek je zasnovan okoli draženja svojih sledilcev in to prekleto dobro obvlada.

Gamergirl kondome je bilo moč kupiti samo na njeni trgovini, za enega pa ste morali odšteti 10 $. Pišem v pretekliku, saj se je zadeva, kljub nategunski ceni, razprodala v samo nekaj urah. Kdaj bo izdelek spet na zalogi, a situacija ni rožnata. Namreč prav vsem izdelkom na njeni trgovini so pošle zaloge, tako da boste morali do svojega kondoma priti po kakšni drugi strani. Morda preko kakšnega preprodajalca, a sumimo, da boste tam morali odšteti še dodatne evre.

Belle Delphine je nakupe še dodatno podžgala s svojo Twitter objavo, na kateri napihne kondom. Mimogrede, njen Twitter račun ima polno zanimivih objav, kot je denimo razbijanje jajca na svojem telesu ali pa polivanje same sebe z neko belo barvo. Subtilno, ni kaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime