Worms Armageddon je po več kot dveh desetletjih prejel nov popravek

Leta 1999 je bilo večigralstvo precej bolj drugačno kot pa danes. Sicer je internet obstajal, a ni bil niti približno tako razširjen, tako da smo se igralci za družno streljanje morali malce namučiti. Izbire so bile dve: bodisi si do prijateljev zvlekel tono težko PC kišto in katodni monitor ter se z igralci zabaval preko LAN povezave ali pa si našel igro, ki je podpirala dva igralca na eni tipkovnici.

Ena takšnih iger je bila Worms Armageddon, ki je bil majhen naslov, ki pa je ponujal ure in ure skupne zabave. Poanta igranja je bila, da ste v 2D od strani gledanem pogledu poskušali razstreliti svojega nasprotnika in svoje črva obdržali kot zadnjega preživelega. Kar je Wormse priljubilo igralcem je cela paleta zanimivih orožij in dejstvo, da zaradi njih noben spopad ni bil isti.

Špil je danes vsekakor star in grafično ni ravno najlepši, a tista srž igralnosti ostaja enako zabavna kot pred dvema desetletjema. In sedaj smo za igro celo dobili novo posodobitev 3.8. Ta popravi animacije in število sličic na sekundo in igro naredi bolj tekočo. Poleg tega smo pridobili 70 novih lastnosti, ki jih lahko prilepimo na igrano mapo in z njimi prilagodimo nivo fizike.

Worms Armageddon na Steamu velja 14,99 €, razvijalec pa pripravlja tudi nov del Worms Rumble, ki bo igro zapeljal celo v battle royale vode.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime