Sims 4 dodatki so znižani, tako da si lahko sedaj polni paket privoščite samo za 361,72 €

Sims 4 je star že 6 let in počasi bi bil že skrajni čas, da založnik EA napove tisto pravo nadaljevanje in da ne izdaja samo novih dodatkov za original, ki je te dni že pošteno zastarel. Vendar založnik meni, da je v Sims 4 še nekaj neizrabljenega potenciala, zato je nedavno napovedal nov DLC Nifty Knitting. Mimogrede, ni mi jasno, zakaj založnik še ni spočel predelave za Nintendo Switch, saj je Sims 4 ena od idealnih iger, ki bi jih človek igral v postelji ali pa na avtobusu.

Sims franšiza je znana po tem, da vsebuje cel kup večjih in manjših dodatkov, ki dodajo v igro razne stvari, kot so denimo novi poklici, oblačila, pohištvo in podobno. Nekatere razširitve so samo vizualne, a kljub temu nosijo zajetno cenovno nalepko.

Če ste navdušen Sims 4 igralec, a zaradi visoke cene niste želeli preizkusiti dodatne vsebine, potem imamo za vas dobre novice. Spletna platforma Origin namreč drži razprodajo, v kateri so znižani prav vsi dodatki in tudi osnovna igra, ki jo potrebujemo za zagon celotnega paketa. Samo osnovna izkušnja je znižana za 63 % na 14,99 €, dodatki pa so znižani od 25 pa vse do 50 %.

Ker sem radoveden človek sem si v košarico prenesel prav vso The Sims 4 vsebino, ki šteje 37 izdelkov in čeprav sem pričakoval visoko ceno, me je končni rezultat vseeno pustil odprtih ust. Če bi si želel izkusiti igro v popolnosti, bi moral odšteti kar 361,72 €. In to je s popustom! Brez njega bi me ta paket dodatkov stal 659,72 €, kar se že nevarno približa eni minimalni plači.

Razprodajo si lahko ogledate na naslednji povezavi, akcije pa bo konec 28. julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime