Riot po nesreči razkril novega agenta igre Valorant

Včasih se zgodi spodrsljaj tudi največjim, problem pa je, da če ga zaserje kakšen manjši razvijalec, njegov neuspeh igralci po navadi spregledajo, če pa si neka večja riba, si konstantno pod drobnogledom in je bolje, da izpelješ vsako napoved brez napak.

Včeraj se je takšna napaka pripetila razvijalcu Riotu, ki je na svoji uradni strani po nesreči objavil članek, ta pa je vseboval polni opis naslednjega agenta za njihovo igro Valorant. Stran je bila po objavi hitro umaknjena, a Twitter uporabnik floxay je bil hitrejši. Uspelo mu je prekopirati vsebino ter zraven še izmakniti video posnetke, ki so prikazali agentove unikatne sposobnosti.

Novi agent se bo imenoval Killjoy, ta pa se bo zanašal na svoje posebne veščine upravljanja z napredno tehnologijo.

Njegova prva sposobnost nosi ime Alarmbot (C) – mali robotek, ki se zapodi za vsakim nepridipravom, ki se pojavi v našem vidnem polju. Alarmbot poškoduje nasprotnika in ga za nekaj časa pusti ranljivega, tako da prejme dvojno škodo.

Druga veščina se imenuje Turret (Q) in je precej preprosta. Postavimo lahko samostoječo strojnico, ta pa v loku 180 stopinj pokosi vse kar se pojavi pred njo. Dobra novica je, da lahko strojnico kadarkoli pospravimo in nato postavimo nekje drugje.

Nanoswarm (E) je v bistvu posebna granata, ki jo vržemo in ta nato miruje v tišini, dokler je s pritiskom gumba ne zbudimo in pošljemo roj mini robotkov na presenečenega nasprotnika.

Ultimativka se imenuje Lockdown, ki zmrzne vse sovražnike na svojem območju za 8 sekund, kar vam da več kot dovolj časa za hitro sejanje smrti v sovražnih vrstah.

Več kot očitno je Riot sunil ime ultimativke od nas, saj pripravljamo novo serijo spletnih turnirjev Lockdown #2, pri katerem že poteka glasovanje za igrane igre.

Riot še ni napovedal, kdaj bi Killjoy prispel v igro, a se bo to zagotovo zgodilo ob 2. aktu. Tudi ta nima napovedanega datuma izida, se bo pa battle pass zaključil 4. avgusta, tako da stavimo, da bomo že naslednji teden v igri držali povsem novega agenta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime