Silent Hill ima sedaj svoj uraden Twitter račun

Že dolgo nas založnik Konami posredno in neposredno draži z informacijami glede nove Silent Hill igre. Vse, odkar je bil preklican obetavni Silent Hills, oboževalci prečesavajo kotičke interneta za vsaj kakšnim namigom, ki bi pokazal, da bo Konami ponovno obudil serijo in nam pripravil povsem nov del.

Žal za zdaj od vsega skupaj ni bilo nič in Konami je lani sicer izjavil, da iščejo načine, kako na naše zaslone pripeljati novo Silent Hill izkušnjo, a več informacij takrat niso izustili. Zdi pa se, da v zadnjem letu nekaj veliko govorimo o tej franšizi, tako da se nam morda res pripravlja nekaj novega.

Plamene govoric je pred kratkim sprožil uradni Konami Twitter profil, ki je objavil samo zvok siren iz drugega dela serije ter zraven pripisal: “Zaprite oči. Vedno grozljivo.” Minuta zavijanja siren nas je vrnila v leto 2001, ko je izšel legendarni drugi del in oboževalci so začeli upati, da se nam morda pripravlja predelava drugega dela. Navsezadnje je podobno spočel Capcom in Resident Evil 2 Remake se je prodal kot vroče žemljice.

Založnik je hitro pojasnil, da je z zvokom želel samo opomniti na občutek grozljivosti, ki ga zna pričarati samo Silent Hill in upanja so zopet splavala po vodi.

Ima pa Silent Hill sedaj uradni Twitter profil. Ta za zdaj objavlja samo risbe iz strani skupnosti ter povezave na stripe, tako da to še ni napoved nekega novega projekta. A morda se Konami res pripravlja na oznanitev nove igre in prihajajoči novi konzoli bi bili odličen izgovor za povsem svež začetek te grozljive serije. Za zdaj se lahko oboževalci pozabavate z igro Dead By Daylight, ki je nedavno v svoj nabor karakterjev privabila Pyramid Heada in Cheryl Mason ali pa upate, da bo prihajajoči The Medium, pri katerem glasbo ustvarja Silent Hills skladatelj Akira Yamaoka, dejansko dobra izkušnja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime