Mortal Shell izide že ta mesec, dobili smo tudi nov napovednik

Razvijalec Cold Symmetry nas je včeraj prijetno presenetil. V letu 2020 smo že vajeni vsega hudega, med drugim pa so nastradale tudi igre, ki konstantno doživljajo prestavitve. Vendar pa je Mortal Shell igra odporna na zlobni koronavirus in razvijalcu je uspelo razvoj pripeljati že do te stopnje, da bo izid napočil že čez slaba dva tedna!

Mortal Shell je vzbudil pozornost igralcev s svojim prvim napovednikom, ta pa je bil poln gotske arhitekture in ogromnih nasprotnikov, ki se jim je zdelo naše zamahovanje z mečem kot pikanje z zobotrebcem. Jasno je, da si je Cold Symmetry za vzgled vzel serijo Dark Souls in formulo praktično v popolnosti prekopiral. A nihče ni zaradi tega nanje preveč jezen, saj novih Dark Souls iger ne bomo dobili, razvijalec FromSoftware pa skrbno skriva svoj naslednji projekt Elden Ring.

Posebnost Mortal Shella je sistem lupin. Vsaka od njih pripada določenemu igralnemu razredu in lahko jih nadgrajujemo in uporabimo tudi v boju. Ta igralna prvina je v pisani besedi zmedena in treba jo je praktično preizkusiti. In to je veliko igralcev tudi storilo, saj je igra nedolgo nazaj stopila v odprti beta preizkus, ki ga je na svoje računalnike preneslo preko 350k igralcev.

Cold Symmetry je včeraj tudi uradno napovedal izid, ki se bo zgodil že 18. avgusta. Žal samo za Epic Games trgovino, saj bo na Steamu igra izšla šele naslednje leto. Dobra novica je, da za Mortal Shell ne boste odšteli polne cene, saj kljub prikazani kakovosti ne gre za AAA naslov, tako da lahko za 29,99 € pričakujete nekoliko krajšo izkušnjo. A te dni bomo vzeli vse, kar nam je ponujeno in že se veselim vnovičnega preklinjanja, ki mi ga vedno prinesejo Soulslike naslovi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime