NBA 2K21 dobil prvi igralni posnetek

Za NBA 2K21 smo do sedaj dobili en kratek dražilnik, ki je v bistvu pokazal samo potenje igralca Ziona Williamsona. Včeraj smo dobili bolj konkretni napovednik, ki pokaže novo poglavje košarkaške 2K serije v vsem svojem sijaju.

No, skoraj v vsem svojem sijaju saj je napovednik narejen iz tiste trenutne različice igre, ki jo bomo dobili za PC in PlayStation 4 ter Xbox One, tista za naslednjo generacijo konzol pa je za zdaj še skrita pred očmi.

Napovednik je v bistvu isti kot za vsako igro iz 2K serije: veliko vzdušne glasbe, gledanja košarkarjev med preigravanjem ter proslavljanja. Neke revolucije pri igranju ne pričakujte, saj bo razvijalec verjetno samo še bolj izpilil igralne mehanike in posodobil nabor ekip ter zraven vpeljal nov karierni način, ki bo skoraj zagotovo vseboval zanič zgodbo. Zanimivo bi bilo videti, če bi NBA 2K21 naredil nekakšen odsev resnične situacije in da bi nas zaradi koronavirus karantene namesto navijačev iz mesa in krvi na tribunah pričakali samo video zasloni. Žal se to verjetno ne bo zgodilo.

Kot se tudi verjetno ne bo zmanjšala količina nagnusnih mikrotransakcij. NBA 2K20 je bil v tem pogledu naravnost nagnusen in nikoli ne bom pozabil napovednika, ki je dejansko proslavljal mehanike hazardiranja. Ta je preprosto preveč slasten, da ga ne bi še enkrat prilepil spodaj.

NBA 2K21 izide 4. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime