Popularni Dr Disrespect se je po mesecu odsotnosti vrnil na sceno – nocoj nas čaka njegov prvi stream na YouTubu

Junija se je zgodil na Twitch sceni velik in skrivnosten dogodek, saj je praktično čez noč neznanokam poniknil eden najbolj popularni streamerjev, ki sliši na ime Dr Disrespect.

Nikomur ni bilo jasno nič in ne Twitch ne Dr Disrespect, s pravim imenom Guy Beahm, nista želela podati nobenega komentarja. Dobili smo samo neka šušljanja in govorice, dejstvo pa ostaja, da še danes ne vemo, kaj točno se je zgodilo.

Vendar pa popularni brkatež še vedno ni rekel svoje zadnje besede. V svojem zadnjem intervjuju je povedal, da tudi on ne ve razloga za svojo odstranitev iz Twitcha, a da v ozadju že pridno delajo odvetniki. Med drugim je tudi povedal, da je razmišljal o streamanju na povsem svoji platformi, kjer bi lahko delal po svojih pravilih, a nič ni bilo začrtano v kamnu.

Včeraj pa se je zgodilo nekaj presenetljivega, saj je Dr Disrespect nenadoma zagnal svoj Instagram Live in v posnetku smo lahko slišali glasovno sporočilo, da se zna zvezdnik kmalu vrniti na sceno.

Še isti dan je zaživel njegov YouTube kanal, kjer smo dobili glasbeni video in če je ena stvar jasna, je to, da doktor ni ravno za petje. Vendar pa je bilo vsekakor lepo gledati retro astetiko iz 80-ih, ki preveva njegovo celotno osebnost. Nato je zagnal posnetek v živo, kjer lahko vidimo bencinsko postajo in na tem trenutno še vedno stoji zadeva.

Dr Disrepect je svojo vrnitev nato napovedal tudi na svojem Twitter profilu in njegov prvi prenos v živo si bomo lahko ogledali nocoj ob 21.00.

Njegov kanal sedaj vsebuje tudi gumb za naročanje in za 4,99 € mesečno boste dobili dostop do posebnih emotikonov.

Leto 2020 je bilo za streamerje hudo nestabilno. Dr Disrepect drama se je zgodila ravno v času, ko so se v streamerki skupnosti začela pojavljati obotoževanja zaradi seksualnega nadlegovanja in veliko večjih igralcev je za vedno zaprlo svoje kanale. Malce zatem se je zaprl pretočni servis Mixer in vedno popularni Ninja je začel hitro iskati nov dom, ki ga pa še vedno ni našel.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime