Ninja se je vrnil na Twitch

Popularni Ninja se te dni otepa snubcev iz leve in desne strani. Za roko ga namreč zagotovo prosijo različne pretočne platforme, saj se je njegov prejšnji domek Mixer praktično čez noč ugasnil in čeprav je Microsoft njegovo pogodbo najprej ponudil Facebook Gamingu, je svojim kreatorjem pustil tudi proste roke glede nadaljevanja njihove kariere.

Ninja se tako še ni povsem odločil, na katerem servisu bo naprej služil kruh. Govorice pravijo, da mu je Microsoft za ekskluzivnost ponudil med 20 in 30 milijonov dolarjev, tako da bo verjetno tudi nova platforma morala ponuditi nekaj podobnega.

Za zdaj popularni modrolasnež, ki se mu te dni hudo pozna narastek, še ni prišel do odločitve, zato malce testira teren. Prejšnji mesec je spočel svoj prvi prenos v živo na YouTubu, njegovi oboževalci pa so včeraj presenečeno ugotovili, da je njegov stari Twitch kanal po letu dni zopet oživel. Ninja se je za igranje povezal s še enim popularnim streamerjem Dr Lupom in v prenosu je pojasnil, da to še ne pomeni, da se je za stalno vrnil na Twitch, ampak da malce eksperimentira. Nato je začel igranje Fortnita, na polovici pa je preklopil tudi na Call of Duty Warzone.

Njegov prenos v živo je bil precej popularen in po samo 15-ih minutah ga je istočasno spremljalo skoraj 100k gledalcev. To je manj od njegovega prvega nastopa na YouTubu, ko je presegel magično številko 100.000 istočasnih spremljevalcev prenosa.

Zanimivo bo videti, kam se bo v prihodnje odpravil Ninja. Pred kratkim je v intervjuju izjavil, da je svoje oči uprl v Hollywood in da bi rad nastopal v filmih ali pa vsaj posodil svoj glas v animiranih filmih. Možnosti je ogromno, njegovi oboževalci pa bodo lahko njegovo prvo vlogo videli v prihajajočem filmu Free Guy, kjer si bo oder delil z znanim igralcem Ryanom Reynoldsom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime