Žalostno preminuli Reckful je sedaj za vedno ovekovečen v igri World of Warcraft v obliki NPC-ja

Dober mesec mineva, odkar si je svoje življenje vzel komaj 31. let stari popularni streamer Byron Bernstein, ki ga je Twitch skupnost poznala pod imenom Reckful. Byron je bil veliko ime Twitch skupnosti, saj je bil eden prvih večjih streamerjev in njegova smrt je sprožila velike valove skozi celotno streamersko skupnost.

Reckful je bil najbolj znan po svojem igranju igre World of Warcraft in igralci so se mu poklonili v prav posebnem dogodku, ki ga je organizirala sama skupnost. Sedaj se ga je spomnil tudi razvijalec Blizzard in igralcu v prihajajočem dodatku Shadowlands priredil prav poseben spomenik.

Reckful bo od sedaj naprej delil nasvete živim igralcem v cerkvi Cathedral of Light. Tam ga boste našli zraven stebra v vijoličasti in črni opravi v obliki Rouge Trainerja. Blizzard mu je celo namenil nekaj zvočnih vrstic in z njim se lahko tudi pogovarjamo. Ob kliku nanj vam bo povedal, da ne trenira Assassination Rogueov, to pa je lep poklon zgodovini.

Ob izidu dodatka The Lich King so vsi igrali Assassination Rogua, Reckful pa se je temu uprl in želel je dokazati, da je še vedno lahko dober igralec, pa čeprav ne igra najbolj močnega razreda. Na voljo pa tudi opcija, da mu poveste, da ga je lepo spet videti. Reckful za to trenutno še nima odgovora, kar je verjetno posledica tega, da je igra še v beti in morda mu bo Blizzard še dodal kakšen odgovor.

Vsekakor lepa poteza Blizzarda, ki je v preteklosti že večkrat tako počastil smrt kakšne slavne osebe ali nekoga, ki je igral veliko vlogo v svetu gaminga.

World of Warcraft: Shadowlands še nima točnega datuma izida, se pa pričakuje, da bo razširitev na prodajne police prispela enkrat v jeseni, trenutno pa je v beta testiranju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime