Microsoft Flight Simulator bo prava vizualna poslastica – razvijalci so poskrbeli tudi za skrbno animirane živali

Prihajajoči Flight Simulator me z vsakim igralnim posnetkom znova verjetno preseneti. Sam nisem nek strasten navdušenec nad letenjem, a celo meni je prihajajoči simulator plavanja med oblaki postal tako privlačen, da dejansko razmišljam o njegovem nakupu.

Kar mi vedno pohitri srčni utrip ob napovednikih Flight Simulatorja je naravnost čudovita podoba. Medtem, ko vsi govorijo o Cyberpunku 2077, se mi zdi, da bo ravno Flight Simulator pokazal, česa vsega je zmožna najbolj močna PC strojna oprema. Prištejte k temu tudi dejstvo, da bodo talne mape vzete iz Microsoftovega digitalnega zemljevida Bing in da je na ta način uspelo ustvarjalcu poustvariti celoten svet, ki ga bomo morali preko interneta sproti pretakati iz njihovih strežnikov in dobite izdelek, ki se lahko resnično podpiše pod oznako “naslednja generacija”.

Spletna stran Flight Sim Elite je nedavno skupaj sestavila povsem svoj napovednik, ki pokaže nekaj nenavadnega v svetu letalnih simulacij: živali. Človek bi pričakoval, da bi razvijalec za njih vnesel samo grobe modele, ki bi od daleč nekako spominjali na določeno žival in to bi bilo tudi vse. Zakaj bi vlagal trud v oblikovanje nečesa, kar bo igralec preletel in komaj opazil?

Vendar je Flight Simulator zopet dokazal, da mu je pomembna vsaka, še tako majhna podrobnost. Kot vidite bodo sloni, žirafe, ptice in medvedi podrobno animirani in ne bi se jih sramoval tudi v kakšni prvoosebni igri, kjer bi igrale veliko bolj pomembno vlogo, kaj šele v letalni simulaciji. Res me zanima, če bomo pri preletu nad Slovenijo videli rise in črne medvede oz. če bo favna ustrezala vsaki pokrajini.

Microsoft Flight Simulator je tik pred vrati, saj ga bomo lahko igrali že 18. avgusta. K sreči smo za Slovenijo dobili tudi uvoznika za fizične kopije igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime