Cyberpunk 2077 dobil cel kup novih napovednikov

Odvila se je druga epizoda serije Night City Wire, ki jo prireja razvijalec CD Projekt RED za svojo težko pričakovano igro Cyberpunk 2077. Ta serija posnetkov služi predstavitvi igralnih mehanik in zgodbe in nas bo držala pri življenju vse do novembra, ko bo igra končno prilezla na prodajne police.

Dobili smo predstavitev različnih poti skozi igro. Na začetku bomo lahko izbrali izvor našega karakterja in to bo pomembno vplivalo na začetek igranja. Če si bomo za igranje izbrali denimo Nomada, se na začetku sploh ne bomo pojavili v mestu, ampak v puščavniški okolici Badlandsa, tako da se bomo najprej morali izboriti za svoj vstop v metropolo Night Cityja. Street Kid bo svoje življenje začel na umazanih ulicah velemesta in bo svojo priložnost pridobil samo preko kriminala. Potem je tu še Corpo, ki bo svojo avanturo začel v pisarnah stolnice, a to nikakor ne pomeni, da se bo našel v družbi poštenih ljudi. Tri različne poti nam bodo tako dale praktično izgovor za 3x preigravanje kampanje, kar me je malce spomnilo na začetek igre Dragon Age: Origins.

Dobili smo tudi predstavitev orožij, ki jih bomo lahko razdelili na tri različne kategorije: Tech, Power in Smart. Tehnološke brzostrelke bodo nekakšni “railguni”, kar pomeni, da bodo uporabljala ekstremno naelektrene naboje, ki jih bodo lahko izstrelili pri velikih hitrostih. Smart orožja bodo v sebi vsebovala nekaj tehnologije, tako da bodo vaši izstrelki zasledovali tarčo, pa četudi se ta skrije v zaklon. Power pokalice morda najbolj spominjajo na tista navadna sejala smrti, s to razliko, da bomo lahko naboje odbijali od tal. Orožja se bodo razlikovala tudi glede na svojo redkost, kar je tudi standard RPG iger. Zanimivo je, da bodo legendarna orožja vsebovala unikatne sposobnosti, ki jih ne boste našli drugje in se jih bo zato izplačalo izvohati.

Med drugim je bila predstavljena tudi glasbena skupina Samurai, ki bo poskrbela za muzično spremljavo in če se bodo skladatelji odrezali tako dobro kot poljska skupina Percival v igri The Witcher 3, potem nas čaka prava poslastica.

Cyberpunk 2077 je po vseh prestavitvah izbral naslednji datum izida za 19. november in srčno upamo, da bo to tudi zadnja prestavitev tega hudo obetajočega naslova.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime