Bizarni Atomic Heart dobil nov igralni napovednik

Prvoosebna Atomic Heart nas čudi vse od svojega prvega napovednika in s tem nadaljuje tudi v letu 2020. Nedavno smo dobili nov igralni napovednik, ki prikaže nekaj bojevanja v muzeju, ki vsebuje robotske relikvije iz preteklosti.

Ni verjetno posebej izpostavljati, da vse te robotske kreature nato nenadoma zaživijo in nas nato tudi napadejo, kajne? A še prej se bomo morali spopasti z nekakšni čudnimi rožami, ki so zaradi neznanega razloga dobile noge. Posnetek se osredotoči predvsem na bojevanje s hladnimi orožji in občutek sem dobil, kot da gledam nekakšen sovjetski Bioshock.

Video prikaže tudi spopad z mini šefom, ki nosi ime Plyush, brezoblična gmota pa je posledica norih eksperimentov ruskih znanstvenikov. Bojevanje z njim ni videti nekaj preveč posebnega, a navdušijo podrobne animacije ob spremljavi dobre glasbene podlage skladatelja Micka Gordona, ki je svoje muzične sposobnosti posodil tudi streljanki DOOM Eternal.

Atomic Hearth je delan v pogonu Unreal Engine 4 in bo izšel za konzole trenutne kot tudi naslednje generacije. Žal datum izida še vedno ostaja neznanka in razvijalec na Steamu ni začrtal niti leta izida, kaj šele kaj bolj podobnega. Govorice pravijo, da je razvijalec Mundfish v začetku lanskega leta doživel masovna odpuščanja, Atomic Heart pa naj bi v avgustu 2018 ponovno začel razvoj iz nule. Če je to res, potem se lahko igre veselimo kvečjemu nekje v letu 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime