Bethesda trenutno ponuja brezplačne kopije igre Quake 2, naslednji teden pa pride na vrsto še Quake 3

Založnik Bethesda je v sklopu dogodka QuakeCona zbral veliko denarcev za dobrodelne organizacije. Ravno zaradi tega širokega odpiranja denarnic svojih podpornikov se je založnik mednje odločil podeliti nekaj nagrad.

Nedavno so med svoje igralce podelili brezplačne kopije originalnega Quaka, sedaj pa je na vrsto prišel še Quake II, ki si ga boste naslednje tri dni brezplačno aktivirali v vaši knjižnici, kjer bo nato ostal za vedno.

Vendar pa bo pot do zastonjske igre trnasta, saj boste morali za svoj brezplačni izvod prenesti njihov zaganjalnik iger Bethesda Game Launcher, ki je z vidika uporabnosti bolj šibka in zmedena zadeva. Če boste samo odjadrali na spletno stran z igro, boste videli, da je Quake 2 sicer znižan, a še vedno stane 1,50 €.

Prenesite Bethesda zaganjalnik iz naslednje povezave, se vpišite in igra bi se morala aktivirati preprosto s tem, ker ste se vpisali v program. To lahko preverite tako, da iz leve strani izberite razdelek All Games, obkljukajte Classics kategorijo in kliknite na Quake 2. Nato pritisnite gumb “Install” in igra bi se morala namestiti na vaš računalnik.

Akcija bo trajala naslednje tri dni, a pazite, saj je nekaj ur od začetka že preteklo, zato se ne splača odlašati. Quake 3 bo postal brezplačen 17. avgusta ob 18.00, njegov 100-% popust pa bo prav tako trajal 72 ur.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime