Remnant: From the Ashes in The Alto Collection brezplačni na Epic Games trgovini

Danes je zanimiv dan na Epic Games platformi. Trgovina bo danes do 15.00 ponujala brezplačne kopije igre Total War Saga: Troy, poleg tega pa se je založnik Epic spustil v zanimivo bitko proti Applu in Googlu. Kot da vse to ne bi bilo dovolj je danes petek, kar pomeni, da so včeraj ob petih na njihovi trgovini zaživele nove brezplačne dobrote.

Tokrat je ponudba bolj mikavna v primerjavi s prejšnjima tednoma, saj si igralci lahko trenutno aktivirajo popularno igro Remnant: From the Ashes. Ta je ob svojem izidu igralce navdušila in nato kar nekako poniknila. Vseeno gre za zanimiv naslov, ki pravi, da so naš planet napadala zlobna bitja iz druge dimenzije. Na peščici preživelih stoji ogromna naloga ubranitev našega domačega teritorija in pregon demonov nazaj v njihovo dimenzijo pekla. Remnant: From the Ashes igramo iz tretjeosebnega pogleda in po igranju najbolj spominja na The Division. Svojo brezplačno kopijo si aktivirajte tule.

Poleg te igre si lahko v knjižnici aktivirate še manjši naslov The Alto Collection. Gre za skupek dveh čudovitih, a preprostih iger, kjer se od strani gledanemu pogledu spustimo po hribih in dolinah na svoji snežni deski, zraven pa se izogibamo oviram in v zraku delamo kaskaderske podvige. Svoj brezplačni izvod najdete tule.

Obe igri lahko brezplačno aktivirate do 20. avgusta, nakar nas bosta doleteli dve novi zanimivi igri: Enter the Gungeon in God’s Trigger.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime