Prva PlayStation 5 televizijska reklama

Sony je pokazal prvo televizijsko reklamo za naslednjo generacijo njihove konzole PlayStation 5. Reklama se vrti okrog 3D zvoka, prilagodljivih sprožilcev, hitrega odziva gumbov in seveda novega DualSense kontrolerja.

Glava marketinga Mary Yee je razložil naslednje:

Danes vam predstavljamo našo prvo reklamo za PlayStation 5, ki vam bo pokazala kako zelo dobra bo uporabniška izkušnja in potop v samo igralnost. Videli boste lastnosti nove konzole skozi oči mlajše ženske in njenih gibov.”

S klikom na spodnji posnetek si lahko ogledate najnovejšo reklamo prihajajoče konzole PlayStation 5.

Iz same reklame opazimo koncentriranje Sonyija na njihov DualSense kontroler. Tega zelo močno reklamirajo. Ta naj bi igričarjem prinesel novo boljšo uporabniško izkušnjo. To bomo lahko izkusili na lastne pesti že proti koncu leta 2020, ko bo konzola uradna izšla. Pričakovanja so seveda velikanska in napake tukaj niso dovoljene.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime