Skyrim modifikacija v igro doda simpatične Fall Guys pajace

Fall Guys je letošnji večigralski hit, ki je razveselil tisoče igralcev, ki imajo že vrh glave enih in istih battle royale streljačin. In na PC platformi že dolgo velja pravilo, da če je nekaj dovolj popularno, bo slej kot prej doživelo predelavo za Skyrim v obliki modifikacije.

To se je izkazalo za pravilno domnevo tudi v tem primeru, saj je modder m150 za Skyrim spočel povsem novo modifikacijo, ki v to globoko RPG izkušnjo doda živobarvne pajace iz igre Fall Guys. V igri boste lahko na svojo stran naenkrat nabrali 10 sledilcev, ki bodo nato pozorno sledili vašim korakom in se celo zapodili v nasprotnika ter ga začeli pretepati s smešno gumijastimi orožji, ki pa niso samo za okras, saj lahko pokorijo tudi večje nasprotnike tipa troll.

The Fall Guys Followers modifikacija doda tudi nekaj nove opreme, kot je palica, čelada in poslastica Sweet Roll, ki je v bistvu pokrivalo. To opremo lahko nato navesite nase ali pa na svoje zveste sledilce.

Mod vas čaka na sledeči povezavi, za igranje pa boste potrebovali kopijo igre Skyrim Special Edition.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!