The Lord of the Rings: Gollum prikazal prvi dražilnik

Že kar dolgo nismo dobili nobene nove igre, ki bi se dogajal v zanimivem fantazijskem okolišu Gospodarja prstanov. To se bo kmalu močno spremenilo, saj je Amazon vložil ogromne denarce v razvoj nove Lord of the Rings serije, ki jo bo spremljal tudi povsem nov MMO.

A ta dva projekta sta še precej daleč stran, medtem ko je The Lord of the Rings: Gollum projekt precej bližje realizaciji. Sicer tudi Gollum še ni dobil kakega pravega igralnega napovednika, a dobili smo vsaj slike in tudi prvi CGI dražilnik.

Gollum bo zanimiv naslov. Razvijalec Daedalic Entertainment pravi, da bo igranje spominjalo na Prince of Persia, le da bo veliko večji poudarek na skrivanju. Gollum namreč ni ravno znan po svojih borilnih veščinah in edina stvar, ki se ji lahko postavi po robu, je riba v lokalnem potoku.

Grafično je zadeva lepa, saj bo zgrajena v pogonu Unreal Engine 4 in igrali jo bomo lahko na konzolah naslednje generacije in tudi na PC-ju ter trenutnih konzolah PlayStation 4, Xbox Series X in Nintendo Switch.

Datum izida je za zdaj začrtan za naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime