The Stanley Parable Ultra Deluxe Edition prestavljen na naslednje leto

Zamude in prestavitve naslovov so v letu 2020 postale stalnice gaming industrije. Koronakriza je veliko razvijalcev prisilila k delu od doma, kar je seveda upočasnilo razvoj, to pa je nato tudi vplivalo na datum izida. Nevšečnostim se niso mogli izogniti tudi največji založniki, kot je Microsoft, ki je moral celo zamakniti Halo Infinite – paradni konj naslednje konzole Xbox Series X.

The Stanley Parable niti približno ni tako velik naslov kot Halo, a vseeno gre za kultni izdelek, ki ga pozna vsak pravi PC igričar. Original je izšel že dolgo nazaj in to v obliki modifikacije za Half-Life 2, leta 2013 pa smo dobili še samostojno predelavo. Razvijalec Crows Crows Crows je dve leti nazaj obljubil nadgrajeno Ultra Deluxe inačico, ki naj bi jo dobili v 2019. To se ni zgodilo, zato je bil izid postavljen na letošnje leto, a glede na nedavno objavo na Twitterju, bomo tudi letos ostali prikrajšani te izkušnje.

Crows Crows Crows je v roke vzel svoje rudimentarne Photoshop sposobnosti in najavil prestavitev izida na 2021 tako, da je izmaknil najave prestavitev od večjih igralcev tipa Microsoft in Sony ter notri zapisal žalostno vest o zamiku. Glavni krivec je koronavirus, na katerega ekipa preprosto ni bila pripravljena.

Dobra novica je, da bo Ultra Delux prinesel ogromno nove vsebine in še več različnih koncev. Če ste veselo spremljali Stanleyjeve pisarniške avanture, potem bo ta novica za vas kot mana iz neba.

Žal nekega točnega datuma še vedno nismo dobili, tako da lahko samo upamo, da se bo izid zgodil v začetku naslednjega leta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime