Call of Duty igralec pobija nasprotnike z igranjem na pravih bobnih

Inovativnost igralec me vsak dan preseneča. Na svetu namreč obstajajo ljudje, ki jim je precej dolgčas in so naveličani tudi kontrolnih shem. Tako smo v preteklosti videli preigravanje igre Dark Souls preko tapkanja na banane, ki je v kotiček sramu poslalo vse nas, ki tudi preko najnovejših kontrolerjev ne moremo premagati kakšnega zaguljenega šefa.

Nekaj časa nazaj nas je presenetil tudi zavzeti Call of Duty igralec RockyNoHands, ki obožuje igranje svojega priljubljenega večigralskega naslova, pa čeprav je paraliziran od vratu navzdol.

Sedaj je prišel čas, da si ogledamo še streamerja z imenon DeanoBeano, ta pa se je določil združiti svojo ljubezen do večigralskih spopadov s svojim hobijem bobnanja. Zato je v igri Modern Warfare in Warzone zvezal svoje resnične bobne in se spravil k igranju. Vsak del inštrumenta igra svojo vlogo in potrebna je izjemna natančnost, ki pa jo je preko bobnanja težko doseči.

DeanoBeano se kljub temu ni predal in uspelo mu je ubiti nasprotnika med večigralskim obračunom. Kasneje mu je uspelo celo zmagati v Gulagu, saj se je nasprotnik pridno sprehodil pred njegov merek.

Kakor je igralec talentiran, je nadzorna shema preprosto premalo natančna, da bi z njo lahko zmagal spopad. Veliko je odvisno od sreče, a če se vam morda zdi takšna vsebina zanimiva, hitro odklikajte na njegov Twitch profil. Deano vsak dan kaže svoje podvige ter se izboljšuje in morda mu enkrat celo uspe ostati zadnji na mapi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!