Call of Duty igralec pobija nasprotnike z igranjem na pravih bobnih

Inovativnost igralec me vsak dan preseneča. Na svetu namreč obstajajo ljudje, ki jim je precej dolgčas in so naveličani tudi kontrolnih shem. Tako smo v preteklosti videli preigravanje igre Dark Souls preko tapkanja na banane, ki je v kotiček sramu poslalo vse nas, ki tudi preko najnovejših kontrolerjev ne moremo premagati kakšnega zaguljenega šefa.

Nekaj časa nazaj nas je presenetil tudi zavzeti Call of Duty igralec RockyNoHands, ki obožuje igranje svojega priljubljenega večigralskega naslova, pa čeprav je paraliziran od vratu navzdol.

Sedaj je prišel čas, da si ogledamo še streamerja z imenon DeanoBeano, ta pa se je določil združiti svojo ljubezen do večigralskih spopadov s svojim hobijem bobnanja. Zato je v igri Modern Warfare in Warzone zvezal svoje resnične bobne in se spravil k igranju. Vsak del inštrumenta igra svojo vlogo in potrebna je izjemna natančnost, ki pa jo je preko bobnanja težko doseči.

DeanoBeano se kljub temu ni predal in uspelo mu je ubiti nasprotnika med večigralskim obračunom. Kasneje mu je uspelo celo zmagati v Gulagu, saj se je nasprotnik pridno sprehodil pred njegov merek.

Kakor je igralec talentiran, je nadzorna shema preprosto premalo natančna, da bi z njo lahko zmagal spopad. Veliko je odvisno od sreče, a če se vam morda zdi takšna vsebina zanimiva, hitro odklikajte na njegov Twitch profil. Deano vsak dan kaže svoje podvige ter se izboljšuje in morda mu enkrat celo uspe ostati zadnji na mapi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime