Hitman 3 bo Epic Games ekskluziva

Ko se je že zdelo, da se je založnik Epic Games malce umiril z nabavljanjem ekskluziv, je zopet sprožil svoje grabežljive šape in si prilastil nove naslove.

Igralce je tako nedavno presenetil z najavo, da bo prihajajoča predelava Crysis Remastered pripadal ekskluzivno njihovi trgovini, sedaj pa bo pri njih našel dom tudi priljubljeni gologlavi morilec Agent 47. Hitman 3 je tako postal enoletna ekskluziva za trgovino Epic Games. Na tej platformi bo naslov izšel januarja 2021, Steam lastniki pa boste na svojo verzijo morali počakati do leta 2022.

Razvijalec IO Interactive se je odločil, da bo nov del založil sam in denarna vzpodbuda iz strani Epica jim je prišla hudo prav. Dobra novica je tudi to, da bo tretji del nadaljeval tradicijo predhodnika, saj bomo v novo poglavje lahko prenesli prav vse mape iz predhodnikov.

Še ena dobra novica prihaja iz strani Epic Games platforme. Ta bo od 27. avgusta pa do 3. septembra podeljevala brezplačne kopije Hitmana iz leta 2016, kar je odlična priložnost za vse novince v seriji. Novi del bo prvič prinesel tudi morilske avanture v VR okolju, a žal samo za konzolo PlayStation 4.

Na uradni strani trgovine igra še ni pripravljena za nakup, si pa lahko vsaj ogledate uradne sistemske zahteve, ki k sreči niso preveč visoke.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime