Založnik Ubisoft podarja brezplačne kopije igre The Division

Ubisoftova serija The Division je naletela na težke čase. Sicer sem se sam imel precej fajn z drugim delom in njegovo večjo razširitvijo, a od takrat so se stvari precej spremenile. Razvijalec Massive Entertainment je nekako izgubil idejo, kam bi rad sploh popeljal to franšizo in zaradi slabo sprejetih posodobitev je igra zdrsnila po Metacriticu na samo dno. Tam ji je mesto pred kratkim prevzela športna igra Madden 21, vseeno pa je žalostno videti, da se The Division 2 nikakor ne more znebiti svojih problemov.

Teh problemov pa nima prvi The Division, ki je izšel leta 2016, razvijalec pa je zanj nehal proizvajati novo vsebino. A igra ima še vedno veliko oboževalsko publiko in večina privržencev te franšize se strinja, da je bil prvi del preprosto boljši.

Eden večjih razlogov za to mnenje je predvsem okolica. Prvi del se je odvijal v zasneženem New Yorku, mesto pa je bilo res podrobno poustvarjeno. Med sprehajanjem po opuščenih cestah, ko slišite pod svojimi nogami drobljenje snega, dobite tak prav poseben občutek izoliranosti, ki ga drugi del v sončnem Washingtonu preprosto ne zna pričarati.

In sedaj lahko magijo prvega poglavja izkusite čisto vsi. Ubisoft se je namreč odločil, da ponudi prvo igro povsem brezplačno in če igro aktivirate do 8. septembra, bo vaša ostala za vedno. Akcija velja samo za PC igralce, za igranje pa boste seveda potrebovali svoj Uplay račun.

Za prevzem svoje kopije se odpravite na naslednjo povezavo in sledite preprostim navodilom. Po aktivaciji se bo igra samodejno pojavila v vašem Uplay zaganjalniku, tako da se vam ni treba ukvarjati z vpisovanjem ključem, ampak samo poženete namestitev in začnete igranje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime