Dirt 5 zopet prestavljen

Razvijalec in založnik Codemasters bi na moral Dirt 5 pripeljati na naše zaslone že 9. oktobra, a so se že nekaj časa nazaj odločili, da bodo naslov zamaknili za dober teden na 16. oktober. Vendar pa tudi ta datum ni bil dovolj dober in tako bo igra zamudila še en slab mesec in se bo v trgovinah pojavila 6. novembra.

Razlog prestavitve je nekoliko nenavaden in na Twitterju so zapisali, da so igro zamaknili zato, da bi lahko bolje izkoristili moč konzol naslednje generacije, ki naj bi se pojavile nekje ob istem času. Morda Codemasters ve nekaj, česar mi ne, saj Xbox Series X in PlayStation 5 še vedno nimata točnega datuma izida ali pa cene in morda je bil to namig, da lahko izid obeh pričakujemo nekje v novembru?

Dirt 5 je po drugi strani videti kot igra, ki bo nosila morda največ sprememb v seriji. Igralci bomo lahko v kariernem načinu spremljali dejansko zgodbo, v njej pa bosta nastopila zvočna igralca Troy Bake (Joel iz The Last of Us) ter Nolan North (Drake iz Uncharted). Gre za dva profesionalna zvočna govorca, tako da je očitno Codemasters kar veliko investiral v zgodbo.

Poleg tega se bo v Dirt 5 prvič pojavil Playgrounds igralni način, ki bo igralcem omogočal sestavo svojih dirkalnih prog, te pa bomo lahko nato delili z drugimi igralci. Če ste navdušen dirkač in se hitro naveličate dirkalnih stez, potem bo to za vas prava poslastica.

Codemasters bo več informacij podelil skozi prihajajoče mesece. Če radi preganjate ovinke in želite ob tem imeti dobro izkušnjo, potem vam zna biti zanimiva naša recenzija volana Logitech G923. Igre založnika Codemasters so namreč ene prvih, ki so začele podpirati tehnologijo povratnega odziva TrueForce in ni vrag, da ne bi te podpore dobil tudi Dirt 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Ta igra nima nobene veze z Dirt4. Dirt 5 naj bi bil bolj arkaden od predhodnika. 2021 Upam na izid najbolše Rally serije po Colinu, Dirt rally 3.0

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime