POSTAL: Brain Damage napovedan za 2021

POSTAL igre niso bile nikoli kakšen presežek, saj so se vsi deli zanašali na smešne in nagnusne stvari, ki ste jih lahko počeli iz prvoosebnega pogleda. Praktično vsak naslov vas postavi v mesto, ki nosi odprto mapo in od tam naprej imate proste roke pri delanju karnaže. Lahko streljate prebivalce, nataknete mačka na puško, urinirate v obraze sprehajalcev in se jim smejete, ko začnejo zaradi tega bruhati.

Formula se je nekako utrudila že v POSTAL 2, razvijalec Running witch Scissors pa je nato spočel še tretji del in trenutno dela že na četrtem poglavju. Vendar pa je POSTAL očitno postala že tako velika franšiza, da dobiva že svoje odvrtke. Tako je bil včeraj napovedan nov naslov Brain Damaged, ta pa se bo od osnovnih delov serije precej razlikuje.

Tokrat se bo naš junak The Dude znašel v umobolnici. Medicinska sestra The Big Bad Nurse je vsem bolnikom začela nuditi neke smešne tablete, zaradi katerih se je vsem zmešalo. No, zmešalo še bolj kot prej. Naša naloga bo, da pobegnemo iz hladnih hodnikov bolnice in da spet zadihamo svež zrak.

Kar Brain Damage razlikuje od predhodnikov je sam način igranja. Tokrat nas namreč ne bo pričakala odprta okolica, ampak premočrtna prvoosebna streljanka. Tako bo poudarek na akciji in streljanju pacientov, na koncu pa bomo poračunali tudi s šefom v obliki medicinske sestre.

Celotna izkušnja bo zavita v retro grafično podobo, ki jo bodo lahko preigravali samo PC igralci in to enkrat v letu 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime