Ninja se je zopet zavezal Twitchu

Tyler ‘Ninja’ Blevins se je pred kakšnim letom nazaj odločil, da ima dovolj hlapčevanja na Twitchu in Microsoft je v tem trenutku hitro priskočil, mu na bančni račun naložil cel kup dolarjev in ga s tem hitro zvabil na Mixer.

Ninja je svoj odhod na novo platformo naredil bučen in vsi se spomnimo tiste njegove najave v obliki zabavne tiskovne konference. Danes je Mixer žalostno poginil in slavni zvezdnik je ostal brez metaforične strehe nad glavo. Malce se je poigral z YouTubum, vmes je skočil na Twitch in se na vse pretege izogibal Facebook Gamingu.

Ninja je bil tisti prvi večji igralec, ki je pred letom nazaj zamenjal platformo in se preselil na Mixer, malce kasneje pa je isto potezo naredil tudi Shroud. Kar malce smešno je, da se je tokrat zgodilo ravno obratno. Shroud je namreč prvi najavil, da je podpisal ekskluzivno pogodbo s Twitchem, včeraj pa je enako napovedal tudi Ninja.

Novi prehod je bil precej bolj tih kot prejšnji in preprosti napovednik je dolg samo nekaj več kot 10 sekund. Na tiskovni konferenci je Ninjin manager potrdil, da je igralec podpisal nekajletno ekskluzivno pogodbo za Twitch.

Tyler je včeraj zagnal tudi svoj prvi prenos v živo in na vrhuncu ga je naenkrat gledalo več kot 115.000 gledalcev. Vrnitev je bila tako več kot uspešna in zdi se, da se bodo zdaj bitke med pretočnimi servisi vsaj za nekaj časa umirile.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime